IMAG4931 (2).jpg

Seniorhunden

Muskler, bindevæv og blodcirkulation forandres i takt med at hunden bliver ældre. Alderdom er en kompleks biologisk proces og Helsehunden har derfor ved hjælp af teoretisk viden og teknisk erfaring udviklet et massageprogram for seniorhunden.

Bevægelse og motion er den ideelle måde at bekæmpe ømhed, smerte og stivhed som følge af alderdom, men det er ikke altid en mulighed. Efterhånden som hunden bliver mere immobil, kan den manglende bevægelse resultere i dårlig blodcirkulation og skader af muskler og væv.

Massage af seniorhunden består af en kombination af milde massageteknikker, som øger blodcirkulationen og mobiliteten, løsner spændinger og lindrer ubehag. Dette opnås gennem en kombination af blød massage, udstrækning og øvelser. Alt sammen noget som vil give din seniorhund større velvære, færre gener og mere mobilitet.

Er du i tvivl om din hund er syg eller skadet, skal du kontakte din dyrlæge, før du kommer til massage med din hund. Massage af syge hunde vil altid foregå som et samarbejde mellem din dyrlæge og Helsehunden.